Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Χριστίνα Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, ακούω ότι υπάρχουν αποδείξεις»

«Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα», λέει η Χριστίνα Κουλουμπή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε η Χριστίνα Κουλουμπή. 

Η ηθοποιός απάντησε και για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Στον “Εραστή δυτικών προαστίων” υπήρχε μια αθωότητα, αλλά μετά από αυτό δεν έκανα κάτι μεγάλο στην τηλεόραση. Υπήρχε ένας συνεργάτης που δεν τον ήθελα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου συμπεριφερόταν, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους. Οπότε, εκεί σταμάτησε», είπε αρχικά η Χριστίνα Κουλουμπή.

Η Χριστίνα Κουλουμπή είπε στη συνέχεια για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι. Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα μπορούσε να είμαστε όλοι θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”».

Για τη μητέρα της, Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή είπε: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Χριστίνα Κουλουμπή απάντησε: «Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου