Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Βάσω Καβαλιεράτου: «Είμαστε ετεροζυγωτά δίδυμα αλλά, αν δεν ήμασταν αδελφές, δεν θα κάναμε παρέα»

"Πολύ συχνά μπορεί να ακούσω... η Βάσω είναι η σύζυγος του Φοίβου Δεληβοριά" ομολογεί η ηθοποιός Βάσω Καβαλιεράτου.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Νούμερα» παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Καβαλιεράτου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Μέσα σε όλα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την δίδυμη αδελφή της, την μακρόχρονη σχέση με τον Φοίβο Δεληβοριά και την βοήθεια που δέχθηκε από τον Δημήτρη Καταλειφό στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Ειδικότερα, η Βάσω Καβαλιεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την αδελφή μου είμαστε ετεροζυγωτά δίδυμα οπότε δεν μοιάζουμε, δεν είμαστε δηλαδή ίδιοι, αλλά δεν μοιάζουμε και καθόλου σαν άνθρωποι. Νομίζω πως αν δεν ήμασταν αδελφές δεν θα κάναμε και παρέα! Αλλά αγαπιόμαστε πάρα πολύ, όπως αγαπιούνται τα δίδυμα, έχουμε μεγαλώσει μαζί και είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσω σίγουρα μια φορά την ημέρα στο τηλέφωνο».

«Πολύ συχνά μπορεί να ακούσω «η Βάσω είναι η σύζυγος του Φοίβου Δεληβοριά». Παρόλα αυτά, επειδή με τον Φοίβο γνωριστήκαμε σε μια δική μου δουλειά, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι υπάρχει ένας τέτοιος προσδιορισμός. Μεταξύ μας εν τω μεταξύ έχουμε μια πολύ ισότιμη σχέση. Εντάξει, οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν από την δουλειά μου, στην αρχή μπορεί να πουν αυτό αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά με γνωρίζουν».

Δειτε το βιντεο εδω

«Είχα την τεράστια τύχη και τιμή να συναντήσω τον Δημήτρη Καταλειφό στο ξεκίνημα μου. Ο αδελφός του με την μαμά μου ήταν συμφοιτητές στο Πολυτεχνείο και, όταν τον πήρε τηλέφωνο, είπε εκείνος πολύ άνετα «θα μιλήσω στον Δημήτρη» και μου κανόνισε συνάντηση. Θυμάμαι να το σκέφτομαι και να λέω, «τώρα αλήθεια;». Ήταν σαν να μου κάνει κάποιος πλάκα. Τον έχω πάντα σαν έναν από τους πρώτους ανθρώπους που με καθοδήγησαν, με βοήθησαν και κάπως με ησύχασαν σε σχέση με την επιλογή μου» πρόσθεσε, επίσης, η Βάσω Καβαλιεράτου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου