Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Εύα Καϊλή: Τα πρώτα 24ωρα μετά την αποφυλάκισή της

"Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθει στην Ελλάδα εάν πρώτα δεν αποδείξει την αθωότητά της", δηλώνει ο συνήγορος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Για την Εύα Καϊλή και την υπόθεσή της μετά την αποφυλάκιση με βραχιολάκι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η γνωστή πολιτικός, που κατηγορείται για το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate, έκανε ανάσταση στο σπίτι της στις Βρυξέλλες μαζί με την κόρη της, αφού δεν της επιτρέπεται να βγει από το διαμέρισμα, παρά μόνο με απόφαση του εισαγγελέα.

«Η πρώτη μέρα, η Μεγάλη Παρασκευή που έγινε η αποφυλάκιση, η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό ήταν κολλημένη αγκαλιά. Το παιδάκι την χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε την μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι», περιγράφει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με το παιδάκι της, προσπαθεί να έρθει σε έναν νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα σε μία φυλακή, είναι σκληρά και απάνθρωπα. Η μοναξιά, η αμφισβήτηση, τα βασανιστήρια που υπέστη παίζουν ρόλο», προσθέτει.

Ποια είναι η σχέση που διατηρεί σήμερα η Εύα Καϊλή με τον επίσης κατηγορούμενο σύζυγό της; Ο κύριος Δημητρακόπουλος διευκρινίζει:

«Η επικοινωνία που έχουν ουσιαστικά αφορά στη σχέση με το παιδί, δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα. Ο χρόνος θα δείξει, σιγά σιγά προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα στοιχεία της, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε και να τεκμηριώσουμε την αθωότητά της, θέση την οποία έχει από την πρώτη στιγμή».

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι η μοναδική που από την 1η στιγμή λέει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει ακόμα και αν την κάνουν χίλια κομμάτια. Αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, γιατί δεν έχει διαπράξει τίποτα. Μου ζήτησε να μεταφέρω στους συμπολίτες της πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθει στην Ελλάδα εάν πρώτα δεν αποδείξει την αθωότητά της», σημειώνει κλείνοντας ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την Εύα Καϊλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου