Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Πηγή Δεβετζή: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη» – Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει φύγει από εμάς αυτή η δημοσιογράφος»

"Με πήρε μία δημοσιογράφος, που ήξερα ότι δούλευε σε εσάς, και μου λέει: δώσε μου μία δήλωση για το θέμα", περιγράφει αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Πηγή Δεβετζή. 

Η γνωστή Ολυμπιονίκης θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τη δήλωσή της που αφορούσε στην υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη, που έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε:

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

Σε τηλεφωνική σύνδεση στο Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης, η χρυσή Ολυμπιονίκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Ήμουν μία ωραία μέρα στην Αλεξανδρούπολη, έπινα τον καφέ μου και έστειλα ένα «Χριστός Ανέστη» στον Αλέξη (Γεωργούλη). Μετά από 5 λεπτά διαβάζω έναν τίτλο σε ένα σάιτ και με παίρνει μία δημοσιογράφος, που ήξερα ότι δούλευε σε εσάς, και μου λέει: δώσε μου μία δήλωση για το θέμα», περιγράφει αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

«Είπα ότι αφού είναι για την Κατερίνα, θα μιλήσω, γιατί ξέρετε πόσο σας εκτιμώ. Εγώ όμως δεν ήξερα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πάρει μεταγραφή σε άλλη εκπομπή. Το λέω αυτό γιατί κάποια λόγια μου παρερμηνεύτηκαν και άκουσα τον εξάψαλμο», αφηγείται στη συνέχεια η αθλήτρια.

«Από άλλο σταθμό, γιατί η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έχει φύγει από εμάς και εργάζεται αλλού. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που είδα μία αναπαραγωγή από τα sites είπα ότι αποκλείεται η Πηγή (Δεβετζή) που ξέρω εγώ, που στηρίζει τις γυναίκες, που έχει υπάρξει δίπλα σε γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, να κάνει τέτοιες δηλώσεις», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Σέβομαι και θαυμάζω τους Έλληνες που τιμούν την πατρίδα σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Δεν το χωράει ο νους μου για έναν άνθρωπο που γνωρίζω ως ευγενή και ευγενικό. Θα ήθελα πραγματικά να είναι όλα ένα ψέμα. Καταλαβαίνετε πως το είπα. Υποστήριξα έναν άνθρωπο, γιατί τον γνωρίζω. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και εάν κριθεί ένοχος θα το καταδικάσω κι εγώ», ξεκαθαρίζει η Πηγή Δεβετζή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου