Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Εύη Δρούτσα: «Το είπα αυτό για τον Βασίλη Καρρά και το παρεξήγησαν»

"STOP! STOP, που πας; Γιατί εγώ σ' αγαπάω και σε ξέρω χρόνια" τόνισε, μέσα σε όλα, η Εύη Δρούτσα.

Την Εύη Δρούτσα και τον Μπο φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής στιχουργός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση και φιλία με τον Βασίλη Καρρά για τον οποίο, όμως όπως είπε, μια πρόσφατη της δήλωση παρεξηγήθηκε από τα media και στο ξεκίνημα του Αντώνη Ρέμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ κανέναν και σε πληροφορώ ότι πολλοί έρχονταν και μιλούσαμε στο σπίτι μου για θέματα δικά τους. Είπα σε ένα παιδί από ριάλιτι και το στεναχώρησα πως «πρέπει να αδυνατίσεις». Με κατηγόρησαν για αυτό και με παίρνει τηλέφωνο το παιδί και μου λέει «κυρία Δρούτσα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αδυνάτισα και είχατε δίκιο». Αυτό που είπα και για τον Βασίλη Καρρά και το παρεξήγησαν».

«Ο Βασίλης Καρράς είναι φίλος μου, ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχω κάνει πολλή παρέα μαζί του. Του έχω γράψει και τραγούδια. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, πάρα πολύ καλά, αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που τον ξέρεις και δυσκολεύεται να αναπνεύσει, λες «STOP! STOP, που πας; Γιατί εγώ σ’ αγαπάω και σε ξέρω χρόνια». Το λέω γιατί είναι για αυτόν και θα του το έλεγα και έτσι να τον έβλεπα».

«Κάποιος πολύ μεγάλος τραγουδιστής μου ζήταγε «ένα τραγούδια, να, σαν τον Δικό μου τον Δρόμο» που το είπε ο Πασχάλης Τερζής. Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος και το τραγούδησε μετά. Του είπα όμως «Αντώνη, είσαι πολύ μικρός στην ηλικία για να έχεις όλη αυτή την εμπειρία που περνάει ένας άνθρωπος στον Δικό μου τον Δρόμο». Μετά βέβαια το είπε και το είπε και υπέροχα. Είπε τραγούδια του Τερζή υπέροχα. Εμένα μου αρέσει ο τραγουδιστής να συμβαδίζει με διάφορα πράγματα. Να μην είναι έξω ο τραγουδιστής και έξω ο άνθρωπος, να είναι ένα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου