Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή»

"Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, την Κυριακή, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Τέχνης. 

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μοιραστεί την δική της προσωπική εμπειρία στα πλαίσια του ελληνικού κινήματος metoo.

Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και γω πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου».

Όπως ακόμη είπε επέλεξε να είναι παρούσα στο δικαστήριο καθημερινά γιατί ακριβώς αυτό ένιωθε, δηλώνοντας ότι μετά το κίνημα #ΜeToo αισθάνεται ότι η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει. Όσο για την ίδια, αποκάλυψε ότι μετά την κατάθεσή της έχει αλλάξει όλη της η ζωή. «Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα. Έχω δουλέψει πολύ στο να μην αναλώνομαι σε φόβους και αγωνίες» δήλωσε ακόμη χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι το κομμάτι της ψυχοθεραπείας την οποία κάνει εδώ και πολλά χρόνια την έχει βοηθήσει πολύ.

«Υπήρξαν πολλές φορές που είπα ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου και όντως το έπραξα. Στα 26 μου για παράδειγμα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να μπερδεύω την αλήθεια με το ψέμα μέσα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη. Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για το κομμάτι της μητρότητας αναφέροντας ότι δεν ονειρευόταν ανέκαθεν να γίνει μητέρα.

Δειτε το βιντεο εδω

Τελικά όμως, όπως είπε, η γέννηση του γιου της Αναστάση είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της. «Ο γιος μου είναι το τυχερό μου αστέρι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου