Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Μαρία Κορινθίου: Δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη;

"Όταν γίνονται προτάσεις, τις μελετώ κι εξαρτάται από τις συνθήκες, το περιβάλλον, τους συνεργάτες" είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

«Ήταν ξεκάθαρο. Ήμουν εμβόλιμη σε μία δομημένη εκπομπή και στημένη από τον Γιώργο κι ήδη γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Συνεννοημένα με την διοίκηση και το κανάλι, μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής, ήξερα ακριβώς την θέση μου. Κι εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε θέλω να γίνω. Ούτε θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να μιλήσω ή να πάρω θέση. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο κι ανάλαφρο» είπα αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Εξαρτάται. Σαν επιθυμία άλλα λαχταρά η ψυχούλα μου. Όταν γίνονται προτάσεις, τις μελετώ κι εξαρτάται από τις συνθήκες, το περιβάλλον, τους συνεργάτες» ανέφερε για τις προτάσεις που δέχθηκε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου