Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

O Γιώργος Κιμούλης για την εκδίκαση των αγωγών: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει καταγγελίες ψευδείς»

"Χείμαρρος" και ο Βασίλης Καπερνάρος για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ.

Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το πρωινό της Πέμπτης ο δημοφιλής καλλιτέχνης, συνοδεία του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, βρέθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να εξηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης τους λόγους για οποίους προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση. Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης θέλησε να κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά στις κάμερες για την εν λόγω υπόθεση.

«Θα ήθελα τώρα να μιλήσω, αλλά ας μην μπούμε μετά σε συζήτηση. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, το οποίο μετράει περίπου 17 χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα Μπεργκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς».

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου, πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό κίνημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου