Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Νίκος Ψαρράς: «Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει «το κέντρο της ακολασίας» και όλοι οι άλλοι σιωπάτε»

"Το #MeToo δεν έχει να κάνει με το θέατρο, αλλά με την ανθρώπινη φύση" ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

Συνέντευξη στο «ΜEGA Καλημέρα» και στην Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Νίκος Ψαρράς. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει παιχνίδι, ωστόσο δεν τη δέχτηκε γιατί δεν ξέρει εάν ήταν καλός.

«Πάντα υπήρχαν άτομα στο χώρο μας χωρίς να έχουν τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο, μετά από 30 χρονιά, ποια άλλη δουλειά θα με δεχτεί; Στην αρχή μου έδινα 5 χρόνια να αντέξω γιατί πίστευα ότι έχω διαλέξει λάθος επάγγελμα» , δήλωσε.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δουλειά του, ενώ έκανε μία ενδιαφέρουσα δήλωση για το ελληνικό θέατρο.

«Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει «το κέντρο της ακολασίας» και όλοι οι άλλοι σιωπάτε. Το #MeToo δεν έχει να κάνει με το θέατρο, αλλά με την ανθρώπινη φύση. Επιβραβεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν την δύναμη να μιλήσουν».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως αυστηρό πατέρα, ενώ αποκάλυψε πως όταν ο γιος του ήταν μικρός τον αποκαλούσε «κακό μπαμπάκα» επειδή πήγαινε πολύ στο θέατρο.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Νίκος Ψαρράς συμμετέχει στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» και όπως δήλωσε, είναι η τέταρτη φορά που τον σκηνοθετεί η σύζυγός του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου