Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ραλλία Χρηστίδου: «Έχουν φράξει τα μέσα μας» για τον φράχτη στον Έβρο – Αντιδράσεις στο Twitter

«Παιδιά, το καταλάβαμε ότι θέλετε ξέφραγο αμπέλι τη χώρα»

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου στρέφεται κατά της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο, λέγοντας, μεταξύ άλλων πως «έχουν φράξει τα μέσα μας».

««Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η του Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους», σημειώνει αρχικά.

Σε άλλο σημείο, σημειώνει: «Κοιτάξτε να δείτε… Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Ειδικότερα, η Ραλλία Χρηστίδου σημειώνει: «Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η του Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους.

@ralliachristidou

♬ Another Round of Glory - Ian Post

Η φιέστα για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο κόστισε 27.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστάθηκε μόλις πριν έναν μήνα, τον Φεβρουάριο του 2023. Βέβαια τα 27.000 ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα 99,3 εκατ. που θα δοθούν για 35 χιλιόμετρα επέκτασης του φράχτη. Και ενώ οι υπογραφές έπεσαν την ημέρα της φιέστας ο ανέμελος πρωθυπουργός μας δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος που με την παρουσία του επισφράγισε το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας. Το γεγονός δε ότι ο ”επιτελικός” κύριος Γεραπετρίτης τυχαίνει να είναι ο γαμπρός του Αντιπροέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την επέκταση του φράχτη, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις προθέσεις τους για τη διασφάλιση της ασφάλισης των εθνικών μας συνόρων. Διασφάλιση της ασφάλειας, όπως και στον σιδηρόδρομο.

Κοιτάξτε να δείτε… Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκη έτσι όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό η 21 Μάη, την πρώτη Κυριακή o ελληνικός λαός με την ψήφο του θα τους στείλει στο σπίτι τους».

Αντιδράσεις στο Twitter

Όσα είπε η βουλευτής, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter. Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου