Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Έφη Σαρρή για Βανδή – Μπισμπίκη: «Δεν με εκφράζει ο τρόπος που εκθέτουν τη σχέση τους»

"Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο", δηλώνει με χιούμορ η Έφη Σαρρή.

Την Έφη Σαρρή συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνήθειές της, στα ακραία πράγματα που έχει κάνει σε μία σχέση, ενώ αφήνει και το σχόλιό της για τον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο. Εννοείται ότι έχω τσεκάρει κινητό συντρόφου μου. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και έχω βγει 1-2 φορές με άνθρωπο που μου έκανε καμάκι από τα social… αλλά δεν», δηλώνει η Έφη Σαρρή.

«Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Έχω κάποιες φωτογραφίες στο κινητό μου κάποιες φωτογραφίες λίγο παραπάνω από σέξι», παραδέχεται μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Πώς σχολιάζει τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη;

«Προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση. Εξ ου και δεν θα δεις ποτέ καμία φωτογραφία μου στον Τύπο», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έφη Σαρρή παραδέχεται πως δεν την εκφράζει το one-night stand, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της με μαύρη περούκα, ενώ αυτό που της λείπει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ένας μεγάλος έρωτας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου