Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Σπύρος Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν»

Όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ταραχές έχει προκαλέσει η καταγγελία της Έλενας Χρονοπούλου για πρόκληση σωματικής βλάβης και σεξουαλικής κακοποίησης από τον Αλέξη Γεωργούλη. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τις ερωτήσεις που δέχεται το σωματείο σε σχέση με το ζήτημα.

«Επειδή πολλοί βιάζονται και ασφυκτικά μας πολιορκούν ως ΣΕΗ και εμένα προσωπικά για να πάρουν δηλώσεις για την νέα περίπτωση καταγγελίας κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη που τυχαίνει να είναι και μέλος του ΣΕΗ κ ΤΑΣΕΗ, ας κάνουν υπομονή θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας αλλά και το τεκμήριο αθωότητας.

Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν. Και για όσους επιπόλαια με κατηγορείτε προσωπικά ως υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ είστε τελείως άσχετοι αφού είμαι υποψήφιος με ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που καταγγέλλει τα πάντα για όλα τα κόμματα. Ας σοβαρευτούμε, πάντα εξετάζονται οι καταγγελίες, πάντα περιμένουμε τα αρμόδια όργανα και την δικαιοσύνη να λειτουργήσουν και μετά μιλάμε. Δεν θα γίνουμε μπαλάκι στα πολιτικά παιχνίδια και στις σκοπιμότητες κανενός. Σεβόμαστε τα φερόμενα ως θύματα και αναμένουμε. Εξ άλλου δυστυχώς 4 ως τώρα ευρωβουλευτές μας, διαφόρων κομμάτων, μας έχουν εκθέσει στην Ευρώπη ανεπανόρθωτα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου