Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αλέξη Γεωργούλη: «Έκανα το ρεπορτάζ μου, δεν ξέρω αν έδειξε άλλο πρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο»

"Έβγαλε την ανακοίνωση εκ των υστέρων, ενώ ήξερε ότι υπάρχει η καταγγελία τρία χρόνια πριν. Είναι σαν να λέει ότι τώρα το έμαθε", τονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day το πρωί της Τρίτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για κακοποίηση από γυναίκα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η παρουσιάστρια έκανε τη δική της τοποθέτηση γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει, με αφορμή και μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της ο Αλέξης Γεωργούλης τον Οκτώβριο του 2022, όπου είχε αναφερθεί ο ίδιος στην κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας.

«Την ερώτηση για την κακοποιητική συμπεριφορά την έθεσε η Όλγα (Λαφαζάνη) ενώ ήταν εις γνώσιν του Αλέξη Γεωργούλη ότι εκκρεμεί μία καταγγελία σε βάρος του. Δεν το ήξερε κανείς στην Ελλάδα, γιατί η εισαγγελέας στο Βέλγιο δεν είχε ζητήσει ακόμα την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Έπρεπε να γίνει σχετική έρευνα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή λίγο το συζήτησα με νομικούς κύκλους, το να ζητήσει ο ίδιος την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, όταν έχει ήδη ζητηθεί από την εισαγγελέα, είναι και λίγο σαν να θες να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Έβγαλε την ανακοίνωση εκ των υστέρων, ενώ ήξερε ότι υπάρχει η καταγγελία τρία χρόνια πριν. Είναι σαν να λέει ότι τώρα το έμαθε», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ανοχή σε κάποια πρόσωπα όταν βλέπει ότι ίσως υπάρχει μία άλλη άποψη αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις βίας, κακοποίησης και επίθεσης σε βάρος ενός ανθρώπου φυσικά και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια.

«Για να είμαστε δίκαιοι, στον καλλιτεχνικό χώρο με ένα πρόχειρο ρεπορτάζ που έκανα μιλώντας με συναδέλφους, ρώτησα: έχει ακουστεί ποτέ ότι ο Γεωργούλης είχε τέτοια συμπεριφορά; 

Δειτε το βιντεο εδω

Μου λένε: όχι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κάτι για το παρόν. Τώρα αν στο Ευρωκοινοβούλιο έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, θα φανεί», ανέφερε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου