Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή»

"20 χρόνια MAD video music awards έχω «κατσικωθεί» κανονικά" ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Λαμπερές παρουσίες στο «The kick off party» της μουσικής βραδιάς των Mad VMA 2023, οπού ανακοινωθήκαν οι φετινές υποψηφιότητες. 

Ο παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς και πλήθος καλλιτεχνών μίλησαν για τις αναμνήσεις τους από την μουσική γιορτή, αλλά και για ευτράπελα που τους έχουν τύχει.

Ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε: «20 χρόνια MAD video music awards έχω «κατσικωθεί» κανονικά. Φέτος θα δούμε στη σκηνή των βραβείων καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στον θεσμό. Στο θέατρο Βράχων μπήκα στο καμαρίνι, είχα τρία να αλλάξω κι αρχίζω να ουρλιάζω «βγείτε όλοι έξω» κι έπεσε σιγή. Ακούω μια φωνή που λέει «εντάξει Θέμη» κι ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή».

«Έλενα Παπαρίζου – Stavento και Φουρέϊρα επικές εμφανίσεις», σχολίασε ο Ιάσονας Mανδήλας.

Η Έλλη Κοκκίνου θυμήθηκε: «Θυμάμαι το 2003 που έπρεπε μετά να πετάξω για Θεσσαλονίκη και ο στυλίστας έκοψε τον κορσέ που είχε κολλήσει πάνω μου».

Ο Fipster δήλωσε «δεν έχουμε άγχος γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε όταν μας πουν τότε θα αγχωθούμε».

«Είμαστε έτοιμοι να φύγουμε για Γιουροβίζιον. Θυμάμαι το ”Και σε θέλω” του Σάκη Ρουβά, το είχα δει και είχα τρελαθεί», παραδέχθηκε ο Βίκτωρ Βερνίκος.

Ο Stan σχολίασε : «Είναι σαν την 1η μου φορά, μεγάλωσα με τα Mad Awards» και παραδέχθηκε »ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τη μουσική και να βρεθώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες των βραβείων».

Το συγκρότημα Kings μίλησαν για την Δέσποινα Βανδή: «Φανταστικός άνθρωπος η Δέσποινα Βανδή, πρότυπο επαγγελματία. Την αγαπάμε πολύ».

«Δε μπορώ να το πιστέψω, είμαι υποψήφια για βραβείο και θα συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέϊρα, πετάω στα σύννεφα. Έχω μιλήσει με την Ελένη Φουρέϊρα μετά την εγκυμοσύνη είμαστε φίλες», δήλωσε η Evaggelia.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Anastasiα εξέφρασε την χαρά της για την συμμετοχή της: «Είμαι χαρούμενη γιατί ο κόσμος συνεχίζει να με αγαπάει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου