Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Με προβληματίζει που η υπόθεση Γεωργού βγήκε πριν τις εκλογές»

"Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος έχει σκεφτεί αυτό που σκέφτηκα εγώ, δεν είμαι η μόνη" εξηγεί η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλετή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη καθώς και τις υποθέσεις του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με προβληματίζει γιατί βγήκε τώρα η υπόθεση Γεωργούλη, δηλαδή πριν από τις εκλογές. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος έχει σκεφτεί αυτό που σκέφτηκα εγώ, δεν είμαι η μόνη. Οπότε, ακόμα και δίκιο να έχει αυτός που το έκανε, το χάνει γιατί σε αυτή την περίοδο είναι λίγο περίεργο ενώ έχει γίνει πριν από τρία χρόνια».

«Αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε χάσει δουλειές και χρήματα, ο άνθρωπος ήταν απομονωμένος αυτό το διάστημα εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης, θεωρώ ότι δεν θα έκανε αγωγή αποζημίωσης. Νομίζω ότι την έκανε γιατί προφανώς έμεινε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό οπότε έπρεπε από κάπου να αναζητήσει να αποζημιωθεί».

«Θεωρώ ότι όντως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε οικονομικό πρόβλημα από πριν και βεβαίως συνεχίζεται και τώρα. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά που έκανε, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. 

Δειτε το βιντεο εδω

Μιλήσαμε δυο φορές αυτό το διάστημα και οι άνθρωποι, αφού βγήκαν από αυτόν τον κυκεώνα, ηρέμησαν» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Πρωτογεράκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου