Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αιμιλία Υψηλάντη για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της: «Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να παρηγορηθώ»

"Στην παράσταση έπαιζα τον ρόλο μου και έβλεπα την κόρη μου, γιατί και στο έργο η μάνα χάνει το παιδί της. 

Κάποιες φορές φωνάζω την εγγονή μου με το όνομα της κόρης μου", εξομολογείται η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για την ξαφνική απώλεια της κόρης της, Μαρίνας, σε ηλικία 55 ετών τον περασμένο Νοέμβριο.

«Είναι κουραστικό να επανέρχεσαι κάθε φορά και να μιλάς για αυτό, ενώ πριν μου ήταν πιο εύκολο να γυρίζω στη δουλειά. Στην παράσταση έπαιζα τον ρόλο μου και έβλεπα την κόρη μου, γιατί και στο έργο η μάνα χάνει το παιδί της. Από την άλλη μεριά, με τους νεκρούς μιλάμε συνήθως. Και πρέπει να μιλάμε. Πρέπει να βρεις διάφορα σενάρια να φτιάξεις για να συνεχίσεις και να παρηγορηθείς», εξομολογείται η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Όταν πάω να βουλιάξω, αρπάζομαι από τη δουλειά μου. Υπάρχουν και στιγμές που δε μπορείς να παρηγορηθείς», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η ευλογημένη καθημερινότητα, είναι ένα σωσίβιο και προηγουμένως δεν το εκτιμούσα. Η εγγονή μου είναι ένα δώρο πολύ σημαντικό που έδωσε η κόρη μου. Είναι μία ευλογία. Όταν βιώνεις μία απώλεια, επανεκτιμάς τις ζωές που έχεις δίπλα σου», αναφέρει στη συνέχεια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εννοείται ότι μιλάω στη εγγονή μου για τη μητέρα της. Υπάρχουν στιγμές που τη φωνάζω με το όνομα της κόρης μου», αποκαλύπτει κλείνοντας η Αιμιλία Υψηλάντη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου