Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Νόνη Δούνια: «Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά όταν είσαι μέσα σε ένα χειρουργείο»

"Κι αν δεν πάει καλά; Τι γίνεται; Περνά από την σκέψη σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει πίστη" εξομολογήθηκε η Νόνη Δούνια.

Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Νόνη Δούνια ήταν καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Το κομμάτι υγεία είναι το επόμενο που, αν σου συμβεί κάτι, αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά και λες τι αξίζει πραγματικά και τι έχει ουσία.

Μένεις σε αυτά κι είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα διαφορετικά, το να είσαι μέσα σε ένα χειρουργείο κι αν δεν πάει καλά; Τι γίνεται; Περνά από την σκέψη σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει πίστη. Αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου του να είσαι κοντά σε ένα πρόβλημα υγείας. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κι έχει να κάνει κι ηλικία. Είναι η ωριμότητα κι οι εμπειρίες που έχεις μεγαλώνοντας και σε κάνουν να ξεδιαλύνεις το τοπίο» είπε η Νόνη Δούνια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Όταν είσαι πιο μικρός έχεις μια άλλη δυναμική κι άλλη φορά. Στα δύσκολά μου οι άνθρωποί μου είναι το καταφύγιό μου. Αν πρέπει να ορίσω έναν τόπο είναι οι Σπέτσες όπου με ηρεμεί και με γαληνεύει» πρόσθεσε η Νόνη Δούνια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου