Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο καθένας περνά ένα χωρισμό όπως θέλει, δεν είμαστε μαζί με τον Στάθη»

"Είμαστε καλά και δεν είμαστε τσακωμένοι. Πάντα κρατώ μόνο τα καλά" ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στους δημοσιογράφους κι απάντησε για το αν η χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν για δοκιμαστικό και για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Ήμουν καλεσμένη κι είπαμε τα νέα μας. Είναι πολύ νωρίς κι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν μου αρέσει να συζητώ τα επαγγελματικά μου, ειδικά προτού αποφασίσω κάτι συγκεκριμένο. Το έχω κάνει παλιότερα κι επειδή την έχω πατήσει λίγο, προτιμώ να το αφήνω έτσι. Έχω την σταθερή μου δουλειά με τα ρούχα κι από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτή σε προτάσεις που μου ταιριάζουν κι είναι επάνω μου. Αν είμαι ελεύθερη, αν έχω χρόνο και διάθεση» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το Πρωινό.

«Ο καθένας μπορεί να περνά έναν πόνο κι έναν χωρισμό, όπως θέλει. Στην ζωή όλα είναι πιθανά, αλλά αυτήν την στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Στάθη. Είμαστε καλά και δεν είμαστε τσακωμένοι. Πάντα κρατώ μόνο τα καλά. 

Δειτε το βιντεο εδω

Είχε πάρει έκταση το θέμα, τώρα πια τελείωσε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχουν άσχημες σχέσεις κι είμαστε μια χαρά.» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου