Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Οι άνθρωποι που μας έφεραν στο ΟΡΕΝ αποχώρησαν, είμαστε σε αναμονή»

"Η Ελένη Μενεγάκη δουλεύει με ένστικτο, επιλέγει αυτό που την κάνει να νιώθει καλά. Με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν ταιριάξαμε, δεν έχουμε επαφές εδώ και 2 χρόνια", δηλώνει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Στο Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος συμμετέχει στην ομάδα του πρωινού μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και τις συζητήσεις που γίνονται με το ΟΡΕΝ αυτό το διάστημα.

«Με αυτή την ομάδα νιώθω καλύτερα από ποτέ. Νιώθω ότι έχω βρει τους συνεργάτες μου με πρώτη τη Μπέττυ, που την αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Μπεττάρα, πάρε μας και του χρόνου όπου και να πας, ακόμα και σε άλλο κανάλι. Και τοπικό να παίξουμε δεν μας πειράζει καθόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Ισχύει ότι οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κανάλι τώρα έχουν αποχωρήσει. Από ‘κει και πέρα, επειδή και εκείνοι που έφυγαν λογοδοτούν σε κάποιους άλλους, είτε το έλεγαν οι ίδιοι ότι θα συνεχίσουμε είτε θα το πουν οι ίδιοι σε εμάς, δεν αλλάζει κάτι. Παρ’ όλα αυτά όμως, ναι είμαστε σε αναμονή», επισημαίνει.

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σε κάτι διαφορετικό, εάν δεν ευοδωθεί η συνεργασία με το ΟΡΕΝ;

«Είμαι ανοιχτός, είμαι ΟΡΕΝ αλλά προφανώς αν δεν γίνει κάποια πρόταση από το κανάλι, θα κοιτάξω να δω τι θα κάνω του χρόνου», απαντά ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εμπειρία του από τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου και το σκηνικό με την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

«Δεν έχουμε σχέσεις με την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν έχουμε μιλήσει δύο χρόνια. Δεν ταιριάξαμε σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε γιατί να της ευχηθώ για το μωρό; Θα ήταν υποκριτικό», τονίζει.

«Το θέμα με την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αφορά τους ίδιους. Η Ελένη δουλεύει πολύ με το ένστικτο, το λέει και η ίδια. Όπως αλλάζουν κάθε μέρα οι ειδήσεις, αλλάζει και η διάθεση και η Ελένη επιλέγει αυτό που θα την κάνει να αισθανθεί καλά. Ξέρει ότι αν οι άνθρωποι που είναι εκεί δεν είναι καλά, αυτό δεν θα αρέσει και στον κόσμο.

Δειτε το βιντεο εδω

Αν θέλεις προκαταβολικά λες: εγώ δεν βγαίνω από το πάνελ βρέξει-χιονίσει. Αν εγώ μπω στην εκπομπή και μεταφέρω μία αρνητική διάθεση, γιατί σήμερα είναι η στραβή μου, καλώς δεν θα ‘πρεπε να είμαι, γιατί δεν πρέπει να πάρω και τους υπόλοιπους μαζί μου. Για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής καλά, πρέπει να είναι και οι γύρω καλά», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου