Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Breakfast@Star για Πάνο Μουζουράκη: «Εκεί το έχασε, είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός»

"Δικαίωμά του να μη θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του. Απλά να προσέχει λιγάκι τους χαρακτηρισμούς και να κάνει ένα δεύτερο βιντεάκι με μία συγγνώμη", είπε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

Το χιουμοριστικό βιντεάκι που ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε η παρέα του Breakfast@Star. 

Ο γνωστός τραγουδιστής προανήγγειλε με αυτόν τον τρόπο τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για τους δημοσιογράφους που θα θελήσουν να καλύψουν το μυστήριο.

«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε «ελάτε να σας τα πω» και μετά να λες: εκεί όμως δε θέλω», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτό το «κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή» εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ’ ό,τι έπρεπε», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα. Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα», τόνισε η δημοσιογράφος του Breakfast@Star.

«Εμείς δε βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, δεν το περίμενα προσωπικά», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου για το βίντεο του τραγουδιστή.

«Εκεί το έχασε. Κι εμείς στον γάμο μας είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε. Ήρθαν όμως κάποιοι και παρ’ όλα αυτά τους δώσαμε ένα cue», είπε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Το ‘χουμε νιώσει ως δημοσιογράφοι ότι όταν καλύπτουμε το καλλιτεχνικό κομμάτι είναι οκ και όταν καλύπτουμε το προσωπικό δεν είναι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει τρόπος να προστατεύσεις τον γάμο σου, το έχουν κάνει πολλοί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δε χρειάζεται όμως αυτό το χιουμοριστικό βιντεάκι», παρατηρεί η Λιλή Πυράκη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δικαίωμά του να μη θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του. Απλά θα πρέπει να προσέχει λιγάκι τους χαρακτηρισμούς και να κάνει ένα δεύτερο βιντεάκι με μία συγγνώμη», είπε κλείνοντας ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου