Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»

"Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει-κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε- θα το έκοβε" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαίου σχολίασαν μέσα από το Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια»

«Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά γιατί καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. 

Δειτε το βιντεο εδω

Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό» έκλεισε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου