Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θα συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή στο Open, θα είμαι σε μια σειρά στο Mega»

«Έκανα τη μουσική εκπομπή γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε στα πιο ακριβά πράγματα και όχι στα αναλώσιμα. Συνηθίζουμε τα αναλώσιμα, συνηθίζουμε στην ανοησία», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως η μουσική εκπομπή του στο Open δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, καθώς ο ίδιος θα βρίσκεται σε ένα νέο σίριαλ στο Mega.

«Δεν με δυσκόλεψε ποτέ ο ανταγωνισμός. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος. Αν έμεινα, ήταν για μια φορά, οπότε δεν μετράει. Έχω χορτάσει την επιτυχία. Αυτό που μας κρατά νέους είναι ο ενθουσιασμός που σε κάθε παράσταση ξεκινάμε σαν την πρώτη φορά. Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις, δυστυχώς. Εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη, προτιμώ να είμαι γεμάτος ερωτηματικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Πάντα απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Ακόμη και με το ζόρι να έκανα κάτι, δεν θα τον έδειχνα, γιατί ο τηλεθεατής δεν έχει όρεξη να βλέπει κάποιον να ζορίζεται. Έκανα τη μουσική εκπομπή γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε στα πιο ακριβά πράγματα και όχι στα αναλώσιμα. Συνηθίζουμε τα αναλώσιμα, συνηθίζουμε στην ανοησία. Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, γιατί θα είμαι σε μια σειρά στο Mega».

Δειτε το βντεο εδω

Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε επίσης: «Στη χώρα μας, μας αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και προτιμώ να λέω τη δική μου αλήθεια και να αισθάνομαι έντιμος απέναντι στο συναίσθημά μου. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει η λογική των κομμάτων».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου