Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Γιώργος Λιάγκας: «Έβλεπα τη Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στην Ελένη Μενεγάκη»

"Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν και εξελίσσονται και διαμορφώνονται και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή".

Ο Γιώργος Λιάγκας πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησε πολλές απορίες στους συνεργάτες του, σε μερικές εκ των οποίων απάντησε ο ίδιος.

«Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν και εξελίσσονται και διαμορφώνονται και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο.

Έβλεπα τη Νατάσα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στην πρώην συνεργάτιδα σου και φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα… Της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη εδώ, δεν έδινε με τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε και ωραίες επιλογές έκανε. Πάλι σε εμένα τίποτα.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βίντεο κλιπ. Την Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου