Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Σοκάρει ο Αντώνης Παπαηλίας: «Μου εύχονταν να βγάλω καρκίνο»

"Έχει τύχει να ανέβω στη σκηνή την ημέρα που έφυγε ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Είναι λίγο απάλευτη κατάσταση", παραδέχεται συγκινημένος ο Αντώνης Παπαηλίας.

Ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στο Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τον ρόλο του ως «Λόλα», τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει αλλά και τον τρόπο που βλέπουν οι γονείς του την ιδιαίτερη persona που υποδύεται.

«Έχω δεχθεί ό,τι αρνητικό και ρατσιστικό σχόλιο μπορείς να φανταστείς. 

Δεν μπορούμε να τα πούμε, γιατί θα μας κόψει το ΕΣΡ. Έχω διαβάσει σχόλιο: να βγάλεις καρκίνο. Θεωρώ ότι είναι θέμα βλαμμένου και κακού ανθρώπου», αναφέρει ο Αντώνης Παπαηλίας.

«Έχει τύχει να ανέβω στη σκηνή την ημέρα που έφυγε ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Είναι λίγο απάλευτη κατάσταση», παραδέχεται συγκινημένος σε άλλο σημείο, αποκαλύπτοντας ότι πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο ίδιος είναι trans.

Πώς αντιμετώπισαν οι γονείς του την persona της Λόλας;

«Οι γονείς μου μού είπαν: πολύ ωραία. Τα πρώτα μου ρούχα τα έραψε η μαμά μου. Ήξεραν οι άνθρωποι ότι εδώ υπάρχει… βλάβη, οπότε είπαν να πάνε με τα νερά μου», απαντά με χιούμορ ο Αντώνης Παπαηλίας.

«Συγκινήθηκα όταν έβγαλα την περούκα στο J2US. Μου ήρθαν θύμησες από το παρελθόν, ήταν και η σκηνοθεσία του Φωκά βέβαια. Έτσι είμαι εγώ, είναι κάτι στιγμιαίο», εξομολογείται στη συνέχεια ο Αντώνης Παπαηλίας.

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, ο γνωστός performer μιλά για το κίνημα #metoo, ενώ αποκαλύπτει ότι υπήρχαν φήμες που είχε ακούσει και ο ίδιος για πολλούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου