Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Γιώργος Λιάγκας: «Η Έλενα Ακρίτα έχει ένα λαϊκίστικο τρόπο να εκφράζει την άποψή της»

"Ο Λάκης Λαζόπουλος πλήρωσε τηλεοπτικά και σε επίπεδο καριέρας την λατρεία του και την αμετροεπή του στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τα σχόλια που έκαναν η Έλενα Ακρίτα και ο Λάκης Λαζόπουλος για τη δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου ότι ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, στο Πρωινό.

«Δεν είναι κακό ο Σαββόπουλος να πει ό,τι θέλει και ό,τι γουστάρει, κρίνεται γι’ αυτό από τον κόσμο.

Όμως, είναι κακό να πούμε cancel στον Σαββόπουλο και στο έργο του επειδή πολιτικά διατύπωσε μία άποψη η οποία διαφωνεί με τη δική μας. Για μένα, αυτός είναι φασισμός.

Προφανώς χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον λαϊκίστικο λόγο του Πολάκη, αλλά τώρα δεν τον έχει μόνο από τον Πολάκη, τον έχει και από την κ. Έλενα Ακρίτα, η οποία θα μπει στη Βουλή αφού είναι στο Επικρατείας που έχει ένα λαϊκίστικο τρόπο να εκφράζει την άποψή της. Αλλά, η κα Ακρίτα έχει μια διαφορετική αφετηρία, υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος του πνεύματος. Έχει υπάρξει δημοσιογράφος κορυφαία -τώρα πια δεν θα είναι γιατί θα είναι πολιτικός-, αρθρογράφος κορυφαία, σεναριογράφος με επιτυχημένες σειρές. Απορώ γιατί θέλει να θυμίζει στην ρητορική της τον κ. Πολάκη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Εγώ απορώ γιατί τώρα ξαφνικά τέτοιο όψιμο ενδιαφέρον να δούμε τι αρνητικό έχει κάνει ο Σαββόπουλος στην καριέρα του για να τον αποδομήσουμε τώρα, όταν είχε όλη την ευκαιρία η κα Ακρίτα αν ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βγει να τον αποδομήσει. Προσπαθούμε να «κοντύνουμε» έναν άνθρωπο που έχει μια άποψη διαφορετική από τη δική μας, διότι θεωρούμε ότι έτσι κονταίνουμε και την άποψη. Πόσο λάθος είναι αυτό;

Η άποψή του είναι η άποψή του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαξιώσουμε έναν άνθρωπο. Αυτό δεν είναι φασισμός; Η αποδόμηση μιας άποψης είναι θεμιτή, η επίθεση σε έναν άνθρωπο από πότε είναι δίκαιη; Πάμε να γίνουμε εμείς οι ίδιοι φασίστες για να μη μας λείψει ο φασισμός από τη Βουλή»;

«Ο Λάκης Λαζόπουλος πλήρωσε τηλεοπτικά και σε επίπεδο καριέρας την λατρεία του και την αμετροεπή του στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πλήρωσε αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος. Δικαιούται και ο Λάκης Λαζόπουλος να έχει την άποψή του. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κολάσιμο να έχει μια άποψη ο Σαββόπουλος», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου