Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Κωνσταντίνος Δέδες: «Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου»

"Τον τρίτο μήνα κερδίζω ένα λαχείο και έτσι πλήρωσα το ενοίκιο", περιγράφει ο Κωνσταντίνος Δέδες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες. 

Ο γνωστός οδοντίατρος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ξεκίνημά του στο επάγγελμα που σπούδασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα που άνοιξε το ιατρείο του.

«Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές για να την ανοίξουμε. Οπότε ξεκινάω εγώ και επί οκτώ εβδομάδες δεν πατάει άνθρωπος, δύο μήνες. Ούτε ένας», περιγράφει ο Κωνσταντίνος Δέδες.

«Μπήκε μια φορά ένας, εγώ ήμουν με ένα 20άρικο στην τσέπη. Χάρηκα εγώ ότι κάτι θα πάρουμε… και μου πούλησε ένα ημερολόγιο», ανέφερε χαριτολογώντας ο γνωστός οδοντίατρος. «Κι εγώ επειδή ήμουν ακόμα στο ξεκίνημα, ψάρι, το αγόρασα κι έμεινα με 10 ευρώ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Δέδες αφηγήθηκε την ιστορία πίσω από το λαχείο που κέρδισε με την παρέα του και με το οποίο κατάφερε να πληρώσει το ενοίκιο για το ιατρείο του στον τρίτο μήνα λειτουργίας.

«Τον τρίτο μήνα που ο μπαμπάς μου μού πλήρωνε το ενοίκιο, μου λέει: αγάπη μου, έκανες μία επένδυση αλλά εγώ είναι το τελευταίο ενοίκιο που σου πληρώνω, δεν σου δίνω άλλο. Εκείνες τις μέρες λοιπόν είμαστε μαζεμένοι με παρέα άλλα 9 άτομα στις Σέρρες και λένε θα πάρουμε λαχείο. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά», περιγράφει.

«Μου λένε: έλα μη μας το χαλάς. Οπότε παίρνω εγώ ένα στην τύχη και ήμουν ο μόνος που κέρδισα. Κέρδισα 450 ευρώ, 400 ήταν το ενοίκιό μου και πλήρωσα τον Σεπτέμβριο. Οπότε ήταν γραφτό να μην το κλείσω το ιατρείο», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Δέδες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου