Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μιλήσαμε με τον κύριο Λάτσιο αφότου έφυγε από το Open»

"Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανένα το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις" δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τα Best Restaurant Awards στο Ωδείο Αθηνών όπου ήταν παρουσιάστρια μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. 

Εκεί απάντησε για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι ξέρουμε, συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όπως με ρώτησαν κι άλλοι συνάδελφοί σας, δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά ο ένας στην εκπομπή του άλλου. Κοιτάμε να πηγαίνουμε στα άλλα κανάλια για να έρχονται και άνθρωποι από τα άλλα κανάλια σε εμάς» απάντησε για την Ελένη Τσολάκη.

«Αυτά θα τα πούμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε εμείς και πάμε να προχωρήσουμε με αλλαγές. Ακόμα δεν έχω κάνει συζητήσεις. Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Μπράβο που ακούστηκε (σ.σ. το όνομά μου για το Shopping Star). Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανένα το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Από εκεί και πέρα αν αποδεχτώ κι αν απορρίψω είναι δικό μου θέμα και με τον εκάστοτε που μου κάνει την πρόταση. Προς το παρόν βρίσκομαι στην πρωινή ζώνη. Κούτσου κούτσου θα φτάσουμε και στην βραδινή» κατέληξε η Μπέυτυ Μαγγίρα για το αν δέχτηκε πρόταση για το Shopping Star.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου