Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Κώστας Τσουρός για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης; Επειδή του έκλεισαν το μικρόφωνο;»

«Αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία», λέει ο Κώστας Τσουρός.

Τα όσα έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στα social media σχετικά με την εμφάνισή του στο J2US, σχολίασαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

 Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, τα είπε έξω από τα δόντια.

«Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Τι νομικά; Επειδή του έκλεισαν τα μικρόφωνα, να πάει στα δικαστήρια;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου