Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ματίνα Νικολάου: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο»

«Θα μου λείψει η Βάνια», λέει η Ματίνα Νικολάου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Ματίνα Νικολάου. 

Η ηθοποιός απάντησε για το «Καλό μεσημεράκι», το ρόλο της Βάνιας, αλλά και τον γιο της.

Για το «Καλό μεσημεράκι», η Ματίνα Νικολάου απάντησε: «Κλείνουμε 30 Ιουνίου, εννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια. Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ.

 Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή γιατί τη χρειάζομαι».

Η Ματίνα Νικολάου είπε στη συνέχεια: «Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο. Θα συζητούσα μια τηλεοπτική πρόταση εάν μου ταίριαζε. Δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στον γιο της: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων, κάνει πολλά πράγματα μόνος του, δεν με έχει ανάγκη. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Του γιου μου, δεν νομίζω ότι θα του άρεσε να γίνει ηθοποιός, αλλά του αρέσει πάρα πολύ η μουσική, με την οποία ασχολείται με πάθος και είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου