Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Λευτέρης Λαζάρου: «Το MasterChef δεν ήταν ριάλιτι αλλά διαγωνισμός μαγειρικής»

"Ήταν ένας ωραίος διαγωνισμός και άφησε πίσω του πράγματα" τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. 

Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε όταν βρέθηκε στο MasterChef και στον ρόλο του κριτή.

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Λαζάρου εξομολογήθηκε πως «τηλεόραση έκανα για πάρα πολύ λίγο. Ήταν όμως έντονο γιατί τότε ήταν ένας ωραίος διαγωνισμός και άφησε πίσω του πραγματικά πράγματα. Δεν ήταν ριάλιτι, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Γι’ αυτό και λέω ότι άφησε πράγματα πίσω του. Άφησε ένα παιδάκι καταξιωμένο, έχει καταξιωθεί στον χώρο του, έχει κάνει μια εξαιρετική ομάδα δίπλα του και έχει δώσει δουλειά και σε άλλα παιδιά και αυτό τον τιμά. Πάντα χαίρομαι πάρα πολύ για αυτά τα παιδιά, γιατί δεν γνώρισα μόνο τον Άκη, που προκόβουν στη ζωή τους και είναι καταξιωμένοι».

«Επίσης, από το μαγαζί μου έχουν περάσει πάρα πολλά παιδιά που αυτή τη στιγμή κάποια έχουν εστιατόρια δικά τους και κάποια είναι καταξιωμένα. Το ευχάριστο είναι ότι κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, πάμε για άλλα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να έρχονται άνθρωποι που επενδύουν στους χώρους της εστίασης του ξενοδοχείου και να σου εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Γιατί ουσιαστικά σου λένε, πάρε το μαγαζί μου και μεγάλωσε το» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λευτέρης Λαζάρου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου