Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Eίτε συνεχίσει είτε όχι στην εκπομπή o Σάββας Πούμπουρας πιθανόν θα έχουμε καλές σχέσεις»

"Όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου ξέρουν ότι είμαι λίγο ούφο σε αυτά. Ούτε ασχολούμαι, ούτε ρωτώ κι ούτε έρχονται και μου τα λένε" δήλωσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία ρωτήθηκε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και την παρουσία του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή.

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις γιατί εγώ, όπως ξέρετε, είμαι στην «Ελένη». Έχουμε αυτήν την σχέση φοβερής εμπιστοσύνης κι αγάπης και δεν χρειάζεται να κάνουμε καν ένα επίσημο ραντεβού για να το επιβεβαιώσουμε. Το νιώθουμε κι οι δύο ότι αν μια χρονιά έχει πάει καλά η συνεργασία μας, παίρνει παράταση για την επόμενη χρονιά» είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο Σάββας είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φοβερό παιδί, μεγάλη καρδιά και πέρασα μια υπέροχη χρονιά μαζί του και πέρυσι. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και πιθανόν να συνεχίσουμε να έχουμε ούτως ή άλλως είτε συνεχίσει στην εκπομπή είτε όχι. Το τι θα κάνει επαγγελματικά δεν το γνωρίζω και δεν το ρωτώ κιόλας. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου ξέρουν ότι είμαι λίγο ούφο σε αυτά. Ούτε ασχολούμαι, ούτε ρωτώ κι ούτε έρχονται και μου τα λένε. 

Δειτε το βιντεο εδω

Οπότε δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφορία να σας δώσω» ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου