Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Άρης Σοϊλέδης: «Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές, φώναζε βοήθεια»

"Είναι γνωστή κυρία και δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δε μπορώ να ξέρω τι", περιγράφει ο Άρης Σοϊλέδης.

Στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης. 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής περιέγραψε το πιο άβολο σκηνικό που του έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού, ενώ αποκάλυψε πως έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου του με τη Μαρία Αντωνά.

«Είναι γνωστή κυρία και δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δε μπορώ να ξέρω τι. Είχαμε πάει για φαγητό, έπιανε τα μακαρόνια μέσα από το πιάτο, τα σήκωνε, τα κοίταγε και τα ξανάφηνε στο πιάτο. Είχε γίνει χάλια. Είπα: κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό», ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές. Φώναζε: βοήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που ήρθε εδώ μαζί μου; Τη ρώτησα: είσαι σίγουρα καλά; Μου έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία, γιατί είμαι άγνωστος και ήρθα δίπλα της», περιγράφει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Μου έστειλε μετά από ένα 3μηνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν απάντησα, δεν υπήρχε και λόγος», καταλήγει ο Άρης Σοϊλέδης.

Δειτε το βιντεο εδω

Όσον αφορά τον επικείμενο πολυσυζητημένο γάμο του με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθάρισε: «Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου