Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για το Φεγγάρι, τις πλαστικές και τη συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση που δεν έγινε ποτέ

"Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα", εξομολογείται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1…

«Σφάλμα αυτό που έγινε με το Φεγγάρι, γιατί τα τραγούδια έχουν μόνο μία αποστολή και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα, γιατί το θεωρώ δικό μου τραγούδι στον βαθμό που είναι δικό μου τραγούδι», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το Φεγγάρι.

Για τις πλαστικές που ακούγεται κατά καιρούς ότι της έχει κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος, απαντά η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω. Δηλαδή, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Για την παράσταση που θα έκανε με την Μιμή Ντενίση που δεν έγινε ποτέ, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγεί: «Ήταν μια εντελώς λάθος συνεννόηση, ήταν όλα λάθος, οπότε θα πάρω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου και θα πω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά. Αλλά εγώ σπάνια κάνω λάθη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου