Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Μου είπε ότι είχε δουλειά και τον είδα στο σινεμά με γκόμενα»

«Αν γνώριζα ότι θα είναι ο Στάθης Ψάλτης, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά», λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και την απιστία.

«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση… να τα φτιάξουμε μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα. Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναικά και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα. Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι έχει δουλειά και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Για τον Στάθη Ψάλτη, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Αν γνώριζα ότι θα είναι ο Στάθης Ψάλτης, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά. Όταν το έμαθα είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει… εμετός».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέφερε επίσης: «Η θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πάνελ είναι μια υποβίβαση, δεν του πάει. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί και καλόψυχος. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας συμπαθέστατος συνάδελφος, όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κοροΐδο».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Μου αρέσει τα εγγόνια μου να με λένε γιαγιά, είναι ο καλύτερος τίτλος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου