Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο στρεπτόκοκκος έχει χτυπήσει πάρα πολύ τον λαιμό και τα αυτιά μου»

"Είχα έναν βήχα εδώ και δέκα μέρες περίπου" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Θετικός στον στρεπτόκοκκο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. 

Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα σημάδια που τον ανησύχησαν και την έντονη ενόχληση που νιώθει στα αυτιά και τον λαιμό.

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι αρκετά αρρωστούλης. Λίγο μου απαλύνει το ότι πρέπει να κάτσω κάποιες μέρες στο σπίτι το ότι είμαι σε ένα ωραίο περιβάλλον αλλά το πιο δύσκολο που κάνω τώρα είναι να σας μιλάω ο στρεπτόκοκκος έχει χτυπήσει πάρα πολύ στον λαιμό και στα αυτιά. Δηλαδή μου είναι πολύ επίπονο τώρα και το ότι φοράω τα ακουστικά».

«Είχα έναν βήχα εδώ και δέκα μέρες περίπου, που νόμιζα ότι τον κληρονόμησα σε ένα ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό. Όπως όλοι όταν έχουμε έναν βήχα θα πάρουμε ένα σιρόπι, μια καραμέλα, κάτι τέτοιο. Όταν όμως ανέβασα και πυρετό το Σάββατο, πριν πάω την Κυριακή στην εκπομπή φυσικά τους ενημέρωσα…»

«Έκανα έναν γρήγορο υψηλό πυρετό ο οποίος το πρωί της Κυριακής είχε πέσει και όταν πήγα στο φαρμακείο έπεσα σε μια πολύ καλή κυρία που μου έκανε το τεστ Covid, βγήκε αρνητικό κατευθείαν και μου είπε «δεν βλέπεις και τον στρεπτόκοκκο, παρότι δεν είσαι παιδάκι, επειδή θερίζει τώρα τελευταία». Δεν το έκανα όμως το τεστ στο φαρμακείο, πήγα να κάνω εκπομπή κανονικά και ευτυχώς είχα μαζί μου μάσκες και κρατούσα αποστάσεις. Έβγαλα την εκπομπή και την Δευτέρα το πρωί πήγα στον γιατρό, έκανα μικροβιολογικό τεστ το οποίο βγήκε επί τόπου θετικό και έπρεπε να πάρω μια αντιβίωση. Αντιμετώπισα πρόβλημα, δε, και στην αντιβίωση διότι δεν υπάρχουν αντιβιώσεις στα φαρμακεία πουθενά σχεδόν» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο πρωινό μαγκαζίνο του MEGA.

Δειτε το βιντεο εδω

«Συνωστίστηκα με κόσμο, μπήκα πολλές φορές στα μετρό στο Παρίσι. Βέβαια με προσοχή αν και ο κόσμος, ακόμα, δεν φοράει μάσκες αλλά δεν νομίζω να το κόλλησα εκεί γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν κόλλησε κανένας άλλος. Οπότε μάλλον το κληρονόμησα κάπου εδώ. Δεν συναναστράφηκα με μικρά παιδιά που συνήθως τον φέρνουν από το σχολείο στο σπίτι και είναι κάτι πολύ σύνηθες. Είναι η τρίτη μέρα που έχω τόσο έντονο πρόβλημα με τον λαιμό, 12 ημέρες κρατάει η αντιβίωση. Μπορώ να βγω από το σπίτι, χωρίς να αγκαλιάσω κάποιον και βέβαια με μάσκα, αλλά όσο περισσότερο κάτσω εδώ τόσο το καλύτερο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου