Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ο Γιώργος Λιάγκας σε γενικό σχόλιο με σαφείς αιχμές: «Δεν κατάφερες να ανταπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει»

"Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας  του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα… ιδιαίτερο σχόλιο στο Πρωινό.

Αν και ο ίδιος τόνισε ότι είναι γενικό το σχόλιο, οι αιχμές του ήταν σαφείς και σίγουρα δεν αφορούσαν τον Σάββα Πούμπουρα…

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση -γενικό το σχόλιο- που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν. Επειδή όμως έχουμε την ανάγκη όλοι οι άνθρωποι να δείχνουμε με το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε, όχι η δική μας ανικανότητα, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό. Ανακαλύπτουμε έναν φανταστικό εχθρό και λέμε: ο εχθρός που βλέπετε σε αυτή την εκπομπή είναι αυτός.

Επί της ουσίας ο εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες να ανταπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει. Εγώ αυτό το ζω στη ζωή μου 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε το βιντεο εδω

«Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλον μέσα από μία εκπομπή, γιατί έχουν την ανάγκη να πουν εγώ είμαι ικανός, άρα να βρω εργασία και μετά. Ο Σάββας Πούμπουρας δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι ένας ικανός άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη να τα βάλει με την Ελένη Μενεγάκη για να βρει δουλειά την επόμενη μέρα», είπε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου