Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τον Τροχό της Τύχης θα τον αφήσω μόνο αν με αφήσει αυτός»

«Γιατί να αφήσω κάτι που με ευχαριστεί και ζει την οικογένειά μου;», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Αρτ έδωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Τροχό της Τύχης και αποκαλύπτει τις “χυλόπιτες” που είχε φάει στο παρελθόν, όταν δήλωνε συμμετοχή σε διάφορα τηλεπαιχνίδια.

«Παρουσιάζω πολλά χρόνια τα μαχητικά αθλήματα, αλλά το ξέρει λίγος κόσμος. Η παρουσίαση στην τηλεόραση είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μου γιατί σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο.

Με τον Τροχό της Τύχης έχουμε φτάσει τα 1.800 επεισόδια και έχουμε σπάσει το ρεκόρ μακροζωϊας εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν αλλάζουμε ποτέ κορίτσι στον Τροχό, παρά μόνο όταν τα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Τον Τροχό θα τον αφήσω μόνο αν με αφήσει αυτός. Γιατί να αφήσω κάτι που με ευχαριστεί και ζει την οικογένειά μου;», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είπε στη συνέχεια: «Το Asia Express δεν θα γίνει φέτος, αλλά θα δούμε για του χρόνου. Δεν έχει τερματίσει το πρότζεκτ. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα για τη Φάρμα, δεν έχω ιδέα. Βλέπω το First Dates με τη γυναίκα μου και την κόρη μου και γελάμε πολύ. Αν δεν σου αρέσει το First Dates, μην το βλέπεις. Είπα στη Ζενεβιέβ ότι θα ήθελα να πάω με τη γυναίκα μου να φάμε τζάμπα και να περάσουμε ωραία.

Δειτε το βιντεο εδω

 Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δηλώσει συμμετοχή στον Τροχό της Τύχης και στη Mega Banca, αλλά είχα φάει χυλόπιτα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου