Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Σάκης Ρουβάς – Κωνσταντίνος Αργυρός: Διαλύθηκε η συνεργασία τους στο παρά πέντε

Όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, δεν θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τις «Μέλισσες», όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου είπε επειδή ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro. Θέλω να σου πω ότι έχει χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο κι όχι από Ιανουάριο όπως είπα εγώ, ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες.

Δεν είχαν υπογράψει ο Αργυρός και ο Ρουβάς και τελικά ο Σάκης έδωσε χθες τα χέρια με τις Μέλισσες και θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν οι Μέλισσες με την Δέσποινα Βανδή. Ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα. Το παρασκήνιο κι η ίντριγκα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. 

Δειτε το βιντεο εδω

Φαντάζομαι ότι ένα επιτυχημένο σχήμα ξεκινά τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη κι ολοκληρώνεται το Πάσχα. Θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί, θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο από το ανανεωμένο κι ανακαινισμένο Teatro» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτισλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου