Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Φαίη Σκορδά: «Ποιοι θα είμαστε, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή…»

«Σχετικά με την αλλαγή της ώρας, αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμα κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή», είπε η Φαίη Σκορδά.

Για τα ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό μας» απάντησε σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε ακόμα ένα σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι…

Οι δηλώσεις μου το τελευταίο διάστημα είχαν να κάνουν με την αλλαγή της ώρας της εκπομπής, όπου πραγματικά, κι όταν λέω κάτι αυτό είναι, δεν είχα καμία ενημέρωση», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Την ενημέρωση την είχα δύο, τρεις εβδομάδες πριν, μετά τις εκλογές. Σχετικά με την αλλαγή της ώρας, αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμα κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή.

Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% στο κανάλι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου