Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ο 33χρονος Βασίλης σκοτώθηκε από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα

Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να φύγει έγκαιρα

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, από την οποία έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος. Παράλληλα, γνωστή έγινε η ταυτότητα του άτυχου άνδρα που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ασημάκη Κοκκόνη, το θύμα είναι ένας 33χρονος Ρομά, ονόματι Βασίλης, χωρίς ωστόσο να δοθούν άλλα στοιχεία στη δημοσιότητα.

«Πήγαμε να απομακρυνθούμε, αλλά δεν προλάβαμε»

«Ξαφνικά άκουσα το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε. Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους. Όπως έπεσε, μας πέταξε πάνω στις πέτρες». Με αυτά τα λόγια, περιγράφει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο Μάριος Κουτρομπάνος, ο οποίος επέζησε από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα και νοσηλεύεται στην Αχαΐα.

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, που έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, ενώ ένας άλλος είναι πολυτραυματίας όπως και νοσηλεύονται ακόμη 7 άτομα σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ενώ στη γέφυρα γίνονταν προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης μεγάλος αριθμός ατόμων βρισκόταν στο οδόστρωμα για να μαζέψει υλικά ανακύκλωσης.

«Όπως έπεσε η γέφυρα μας πέταξε πάνω σε πέτρες. Μόλις ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε, πήγαμε να απομακρυνθούμε αλλά δεν προλάβαμε. Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει… στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου