Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Μάνος Ιωάννου: «Πάντα με χωρίζουν, δεν έχω πει ποτέ τη λέξη: φεύγω»

"Δεν προτιμώ γυναίκες μεγαλύτερες αλλά γυναίκες που μου κάνουν κάτι στο μυαλό. Η Ξένη είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερή μου", δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο μιλά ο Μάνος Ιωάννου. 

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες» το 2012, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και για τις επιλογές που έχει κάνει στις σχέσεις του όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν ξέρω τι γίνεται και είμαι συνεχώς σε μία σχέση. Δεν το κυνηγάω. Με το που τελειώνει η μία, κατευθείαν μπαίνω στην επόμενη. Δεν έχω καθίσει ποτέ μόνος μου, μα ποτέ. Και πάντα με χωρίζουν. Ποτέ δεν έχω πει τη λέξη: φεύγω», παραδέχεται ο Μάνος Ιωάννου.

Τον τελευταίο χρόνο ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Ξένη Κωνσταντίνου. Ο ίδιος αναφέρει:

«Νομίζω πως διανύω μια πάρα πολύ ωραία φάση, γιατί περνάμε πολύ όμορφα, κάνουμε πράγματα μαζί. Είμαι μοναχικό άτομο, θέλω τον χρόνο μου, οπότε και για μένα είναι η πρώτη φορά που λειτουργώ πολύ στο «μαζί». Αυτό που εκτιμώ στη σχέση μου με την Ξένη είναι ότι υπάρχει ηρεμία, χωρίς εντάσεις.

Σε λίγο καιρό θα κλείσουμε έναν χρόνο και ο μόνος τσακωμός – αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι – είναι μια φορά όταν ανέβηκε η ένταση της φωνής μας».

Αν κρίνουμε από προηγούμενους δεσμούς σου που έγιναν γνωστοί, προτιμάς γυναίκες μεγαλύτερές σου…

«Δεν προτιμώ γυναίκες μεγαλύτερες αλλά γυναίκες που μου κάνουν κάτι στο μυαλό. Συνήθως οι γυναίκες με τις οποίες συνδέομαι είναι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερες. Η Ξένη είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερή μου.

Δεν υποτιμώ τις νεότερες από μένα αλλά με όσες γυναίκες συνδέθηκα είχαμε ταύτιση. Και με την Ξένη μπορεί να πιάσουμε μια κουβέντα στις 11 το βράδυ και να πάει 6 το πρωί χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Επίσης, είναι πολύ υποστηρικτική. Αποφάσισα – άλλη μια φορά – να κόψω το τσιγάρο και με βοήθησε τόσο, ώστε έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου πάνω από 6 μήνες», απαντά ο Μάνος Ιωάννου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου