Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ανθή Σαββάκη για Πάνο Νάτση: «Το πένθος είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

"Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τότε, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε την ανάγκη να είμαστε συνέχεια όλοι μαζί. Θέλαμε να το συνειδητοποιήσουμε, να κλάψουμε, να αγκαλιαστούμε" ανέφερε η Ανθή Σαββάκη.

Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», η Ανθή Σαββάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και στην δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια του Πάνου Νάτση, καθώς στην πρώτη διανομή του έργου ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών.

«Ήταν πολύ δύσκολο… Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τότε, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε την ανάγκη να είμαστε συνέχεια όλοι μαζί. Θέλαμε να το συνειδητοποιήσουμε, να κλάψουμε, να αγκαλιαστούμε. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ακόμα και τις δύο εβδομάδες που κάναμε παύση από τις παραστάσεις. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Το πένθος είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου. Πολλές φορές σκεφτόμαστε τον Πάνο, θυμόμαστε αστεία και ενσταντανέ. Αν συμβεί κάτι, λέμε: Ο Πάνος θα έλεγε τώρα αυτό… Οπότε ακόμα διαχειριζόμαστε την απώλειά του και μας κάνει καλό που είμαστε μαζί.

Άρα ο Πάνος είναι μαζί σας με έναν τρόπο; 

Ναι, ελπίζω να μην ακουστεί μελό. Εμείς τον σκεφτόμαστε συνέχεια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου