Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα μόνος στο πλατό

Η Μαρία Αναστασοπούλου ταξίδεψε στην Λάρισα για να καταγράψει όλες τις στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι.

Επέστρεψε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. 

Μόνο που αυτή τη φορά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές καθώς οι καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία έφεραν και κάποιες αλλαγές στην πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε μόνος του την πρώτη καλημέρα και λίγο αργότερα συνδέθηκε με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία επέλεξε αυτές τις δύσκολες ημέρες να βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές και να μεταδώσει από εκεί όλο το ρεπορτάζ.

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Σε αυτήν την τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αναστασοπούλου από τον Άγιο Θωμά στην Λάρισα όπου βρισκόταν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου