Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με αυτόν τον τρόπο παρουσίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι τις δηλώσεις του

«Ξενυχτάει πολύ τα βράδια κι εγώ ξενυχτάω μαζί του, τρεις φορές με έχει καλέσει κι έχουμε περάσει το βράδυ μαζί», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ανατροπή είχαμε σήμερα το πρωί στο «Mega καλημέρα»! Στην έναρξη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, όπως κάνει άλλωστε τις περισσότερες φορές, θέλησε να μας παρουσιάσει έναν “φίλο” της.

Η Φλορίντα περιέγραφε τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τα καλύτερα, χωρίς, ωστόσο, να πει όνομα και παράλληλα η “αγωνία” στο πλατό ανέβαινε.

Μέχρι που η Φλορίντα μάς αποκάλυψε πως μιλάει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Σήμερα έχω ένα αγόρι διαφορετικό. Είναι ένα αγόρι που θα ήθελες να έχεις γαμπρό, κολλητό… Κάνει τον κόσμο ομορφότερο. Είναι δουλευταράς, είναι γοητευτικός, έχει τόσα πολλά να σου πει. Εγώ δεν θέλω να αλλάξει τίποτα, τον θέλω ακριβώς όπως είναι. Είναι γλυκός, είναι πιστός… Ξενυχτάει πολύ τα βράδια κι εγώ ξενυχτάω μαζί του, τρεις φορές με έχει καλέσει κι έχουμε περάσει το βράδυ μαζί.

Δειτε το βιντεο εδω

Παρόλο που είναι τόσο γοητευτικός, τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένος, έχει χιούμορ και τα λέει έξω από τα δόντια, είναι σοβαρός, πολύ καλλιεργημένος», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και στη συνέχεια έπαιξαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου