Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ελένη Χατζίδου: Η εξομολόγηση για τα χάπια – «Ήταν σαν να με είχε καταπιεί η στεναχώρια»

"Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Το τι πίεση έχω τραβήξει, επειδή πρέπει να είμαστε ένα συγκεκριμένο πρότυπο...", εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Συζήτηση για τα χάπια αδυνατίσματος και τις σοβαρές επιπτώσεις τους άνοιξαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (28/11). 

Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου.

«Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη», συνέχισε η οικοδέσποινα του Breakfast@Star, τονίζοντας πως επιχειρηματίες την πίεζαν να παραμένει αδύνατη.

«Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν… πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν: α τρως ε;», εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω», αφηγήθηκε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου για τη δική της εμπειρία με τα εν λόγω σκευάσματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου