Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Καινούργιου: «Κασσελακιάδα με ρεπόρτερ επ’ ώμου δεν μας αφορά καθόλου»

«Ας αφήσουμε αυτά τα σχόλια για τη ζώνη 10-1, βγες και μια τηλεφωνική στην Κατερίνα που ακολουθεί τον Κασσελάκη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δήμο Βερύκιο.

Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση που είχαν Στέφανος Κασσελάκης και Snik στην Κηφισιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σήμερα στο Happy Day στις εκπομπές που έχουν βάλει μόνιμα έναν ρεπόρτερ να ακολουθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχρισαν έναν δημοσιογράφο, τύπου… ο Παπανώτας ακολουθεί τον Κασσελάκη και μια βάρδια κάμερας. Εμείς σαν εκπομπή ποτέ δεν το κάναμε και δεν στείλαμε ούτε μία ώρα συνεργείο να καλύψει τον Κασσελάκη. Ότι κάποια που θεωρούμε ενδιαφέροντα τα παίζουμε και τα αναπαράγουμε και τα συζητάμε, οκ, αυτό το κάνουμε με όλα τα θέματα επικαιρότητας. Αλλά Κασσελακιάδα με ρεπόρτερ επ’ ώμου και να παλεύουμε ποιος θα έχει την αποκλειστική βόλτα, το αποκλειστικό φανελάκι, το αποκλειστικό καφεδάκι, το ότι βγήκε να περπατήσει με τον σκύλο, δεν μας αφορά καθόλου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν χρίσει έναν ρεπόρτερ και μια βάρδια και το έχουν βγάλει Κασσελάκη! Επιλογές είναι αυτές, αν αυτή η επιλογή είναι μαγκιά… Ο κάθε άνθρωπος και η κάθε εκπομπή και ο κάθε παρουσιαστής και ο κάθε αρχισυντάκτης επενδύει. Εμείς δεν θεωρούσαμε επένδυση το να θυσιάσουμε ένα από τα τρία συνεργεία της ημέρας να ακολουθεί τον Κασσελάκη. Ας αφήσουμε αυτά τα σχόλια για τη ζώνη 10-1, βγες και μια τηλεφωνική στην Κατερίνα που ακολουθεί τον Κασσελάκη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου