Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Σε ποια σύτροφο αναφέρεται; Να βάλουμε αγγελία στο silver alert;»

"Πριν κάνει ο Αλέξης Κούγιας αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος", λέει η Εύη Βατίδου.

Όταν η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε για την δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη νέα του σχέση, έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Εμένα άλλα μου είχε πει, οπότε δεν με ενόχλησαν τα όσα είπε. Έκανε μία δήλωση και είχε κάποιον λόγο για να την κάνει. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση υπό την έννοια, ότι έχουμε έρθει πιο κοντά», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου απαντώντας για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης..

«Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Εκείνον να ρωτήσετε κι όχι εμένα», απάντησε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας», κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου