Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης «πάγωσε» τη Γεωργία Σιακαβάρα: «Αυτός είναι λόγος διαζυγίου»

Ο χαριτωμένος διάλογος μπροστά στις κάμερες.

Σε έναν… τρυφερό διάλογο παρουσία των ρεπόρτερ ενεπλάκησαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα. 

Το ζευγάρι έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης (30/1), όπου έκανε κοινές δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Μου έχει γίνει μία πρόταση πριν από λίγο καιρό για το J2US, τη θεωρώ τιμητική και αγαπώ πάρα πολύ αυτό το πρόγραμμα, το έχω παρακολουθήσει. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι άλλο», απάντησε η Γεωργία Σιακαβάρα σε σχετική ερώτηση, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να σχολιάζει: «Εγώ δεν επεμβαίνω σε ό,τι κάνει και δεν της λέω τη γνώμη μου».

Όταν οι δημοσιογράφοι στράφηκαν σε εκείνον, ζητώντας την άποψή του για τις πρωινές εκπομπές, ο γνωστός πολιτικός ανέφερε:

«Είναι εκπομπές αυτές; Βγαίνει εκεί ένας… Μεγαλούτσικος, Μικρούτσικος κάπως έτσι λέγεται… Αυτός ο κύριος μιλάει εναντίον μου χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να απαντήσω. Του έστειλα ένα εξώδικο και δεν μου απαντάει ούτε σε αυτό».

Παίρνοντας τον λόγο, η Γεωργία Σιακαβάρα σχολίασε: «Προσωπικά, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου για όλες τις εκπομπές. Εγώ πιστεύω ότι καθεμία έχει την αξία της, όλοι οι άνθρωποι εργάζονται για κάποιον λόγο».

«Διαχωρίζεις τη θέση σου; Άρα αυτός είναι λόγος διαζυγίου», της απάντησε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτές οι εκπομπές ως επί το πλείστον είναι κουτσομπολίστικες και χαϊδεύουν τα αυτιά των λαϊκών μαζών», επισήμανε ο γνωστός πολιτικός κλείνοντας το θέμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου