Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη για Άντζελα Δημητρίου: «Όταν βλέπεις αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί σου, δεν πρέπει να κλείνει η κάνουλα;»

"Όταν της είπε η κόρη της "σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου", εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα;".

Τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου και την αποκάλυψη για τη ρήξη στις σχέσεις με την κόρη της σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα του MEGA Καλημέρα.

«Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της.

Το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Άντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν της είπε η κόρη της «σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου», εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εγώ σαν μάνα νιώθω ότι με αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα επί της ουσίας θέλει να προστατεύσει το ίδιο της το παιδί, δεν της ρίχνει πολλές ευθύνες. Την αφήνει να καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Η Άντζελα έχει τρίψει τα μούτρα της στο πάτωμα για να μεγαλώσει την Όλγα, κάποια στιγμή όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή», σχολίασε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πονάει όλους τους γονείς. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική και απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις.

Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη και έκλεισε το θέμα στο πάνελ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου