Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Χρήστος Μενιδιάτης για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Kαλό θα ήταν να μη φθείρεσαι δεξιά κι αριστερά»

"Τη σύζυγό μου τη γνώρισα μια βραδιά που βαριόμουν να βγω. Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες".

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Χρήστος Μενιδιάτης. 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής υποδέχθηκε τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, όπου μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Δεν με θύμωνε που ο πατέρας μου ήταν γνωστός, αντιθέτως μου άρεσε. Έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του και, παρότι δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο, τα πήγα για επιδιόρθωση και τα έφερα λίγο στα μέτρα μου», δηλώνει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Τη σύζυγό μου τη γνώρισα τον Αύγουστο του 2000, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μια βραδιά, που βαριόμουν κιόλας να βγω. Έτυχε και ήρθε να καθίσει δίπλα μου με μία φίλη της, πιάσαμε την κουβέντα κι έτσι ξεκίνησε η γνωριμία», περιγράφει ο τραγουδιστής στη συνέχεια.

«Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα είχε στοιχεία που γούσταρα, μου άρεσε η συμπεριφορά της, το ότι είναι μία ήρεμη δύναμη, άνθρωπος ουσιαστικός», παραδέχεται ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί έλεγα ότι αν δεν το έκανα τότε, υπήρχε κίνδυνος να την χάσω. Πίστεψα στην επιλογή μου και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί», εξομολογείται αμέσως μετά στην κάμερα του Alpha.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας 3 παιδιών, μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με βγάζουν off. Δεν έχω απωθημένο να αποκτήσω κόρη, το όνειρό μου ήταν να κάνω 3 γιους», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Δειτε το βιντεο εδω

«Για τον κύριο Νταλάρα η μουσική είναι κάτι ιερό, παραδέχθηκε ότι ο είναι μία πάρα πολύ καλή φωνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Θα του έλεγε: αγόρι μου, έχεις φτάσει εδώ που έχεις φτάσει, πας πολύ καλά, έχεις κατακτήσει τα όνειρά σου, καλό θα ήταν να μη φθείρεσαι δεξιά κι αριστερά και να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό που κάνεις πολύ καλά», απαντά ο Χρήστος Μενιδιάτης σε σχετική ερώτηση για το θέμα των ημερών στην ελληνική showbiz.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου